Openingstijden

Bel voor een afspraak op 06 - 29 44 58 42. Mocht de telefoon niet worden opgenomen, spreek dan een bericht in. Ik bel zo spoedig mogelijk terug.

 

De praktijk is geopend op:

Maandag         9.00 – 16.00
Dinsdag           9.00 – 16.00
Donderdag      9.00 – 20.30
Vrijdag             9.00 – 12.30

 

De eerste afspraak duurt ruim een uur tot 75 minuten, de volgende afspraken duren ongeveer 30-40 minuten.

Met een Body Stress Release behandeling wordt een proces opgestart van helen en loslaten. De ervaring heeft geleerd dat opstarten van dit proces het meest effectief is bij afspraken op de 1e, 4e en 11e dag. Daarom worden er direct 3 afspraken gepland. De volgende twee afspraken kunnen ook direct worden vastgelegd i.v.m. de drukte in de praktijk (vaak 1 en 2 weken later). De benodigde vervolgafspraken zijn afhankelijk van de behaalde resultaten.

 

Dit betekent dat u kunt starten op:

  • Maandag, donderdag en de daarop volgende donderdag.
  • Dinsdag, vrijdag en de daarop volgende vrijdag.
  • Donderdag, maandag en de daarop volgende maandag
  • Vrijdag, dinsdag en de daarop volgende dinsdag.

 

N.B. De eerste afspraak (incl. intake) vindt altijd overdag plaats.

 


Tarieven

Vanaf 1 januari 2023:

Volwassenen € 72,50 (1e behandeling incl. intake € 88,- )

Kinderen 12 t/m 18 jaar € 62,50 (1e behandeling incl. intake € 68,- )

Kinderen 1 t/m 11 jaar € 52,50 (1e behandeling incl. intake € 58,- )

Baby’s tot 1 jaar: € 45,- (gratis tijdens een consult van de ouders)

Buiten praktijkuren of op locatie : € 85,-

 

Betalingsmogelijkheden:
Betaling (bij voorkeur) met pin. U ontvangt bij iedere afspraak een factuur per mail.

 

Annulering/verhinderd zijn:
Bij verhindering kunt u tot 24 uur van tevoren uw afspraak telefonisch veranderen of annuleren. Bij later annuleren bent u de kosten voor het afgesproken consult verschuldigd.

 

Behandelovereenkomst:

Als cliënt vraag ik je digitaal akkoord te gaan met de behandelingen.
Voor de behandeling van kinderen jonger dan 12 jaar moeten beiden ouders of voogd(en) een extra behandelovereenkomst tekenen. Je dient hiervoor het betreffende formulier te downloaden en printen en bij het eerste consult mee te nemen.

 

Download: Toestemmingsformulier kinderen < 12 jaar

 

Aangesloten bij:
Body Stress Release Langedijk is aangesloten bij de beroepsorganisaties:

 

 

Vergoedingen zorgverzekeraars:
Er zijn verzekeraars die een BSR consult geheel of gedeeltelijk vergoeden. Controleert u van tevoren bij uw verzekeraar of de vergoeding ook voor uw polis geldt. Meer informatie vindt je op www.zorgwijzer.nl

 

Klachten zorgverlening BSR Langedijk
Het kan voorkomen dat jij als cliënt van onze praktijk een klacht heeft over de geboden zorg. Onze voorkeur gaat er naar uit dat je deze klacht rechtstreeks met ons bespreekt. Mocht je dat om welke reden dan ook niet prettig vinden, dan bieden wij je aan om gratis gebruik te maken van een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

 

Ik val als Kwaliteitstherapeut onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl/


Locatie

De praktijk is gevestigd op Bijlestaal 52 in Broek op Langedijk, bij Zorgplein Zuiderdel in het pand van de Werkfabriek, naast Sijs. Het pand is zeer goed bereikbaar en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid. Je kunt plaatsnemen in de wachtruimte, vanwaar je wordt opgehaald voor je afspraak.

 

Body Stress Release Langedijk

Zorgplein Zuiderdel

Bijlestaal 52

1721 PW Broek op Langedijk

 

Telefoon: +31 (0)6 29 44 58 42

E-mail: info@bsrlangedijk.nl

Routebeschrijving via Google Maps


BSR Langedijk = Monika Blankendaal

In 2016 kreeg ik hevige pijn in mijn stuit. Dit belemmerde mijn doen en laten in het dagelijks leven. Ik kon alleen nog maar op een speciaal kussen zitten en ook het fietsen was heel pijnlijk. Totdat ik in aanraking kwam met Body Stress Release. Na twee behandelingen was de pijn in mijn stuit totaal verdwenen en ik was zo opgelucht dat ik weer pijnvrij door het leven kon gaan. Ik vond het ontzettend fascinerend dat een zachte techniek als Body Stress Release zoveel in mijn lichaam kon veranderen. Er kwam 1 duidelijk gevoel in me op. “Dit wil ik ook leren”. Ik wil ook andere mensen helpen die met pijn en ongemakken door het leven gaan, en ze weer laten ervaren hoe het is om lekker in hun vel te zitten.

In mijn vroegere werk als schoonheidsspecialiste en de laatste 12,5 jaar als bloemist, kreeg ik veel last van mijn rug. Dit kwam voornamelijk door een verkeerde werkhouding en te zwaar tillen. Maar na jaren neem je dit voor lief en denk je dat het bij je leven hoort. Ik ben door blijven gaan met de releases omdat het mij goed deed. Ik merkte dat mijn rug en mijn houding verbeterden. Ik was ook helderder in mijn hoofd. Ik zat gewoon veel beter in mijn vel en de nieuwe body stress die ik tussentijds opliep werd door de regelmatigheid van de releases meteen weggenomen.

Ruim 80% van alle dagelijkse klachten zijn body stress gerelateerd en dat is een hoog percentage. Kijk simpel weg maar eens naar hoe wij tegenwoordig over onze telefoons gebogen zijn en achter onze laptops zitten. Gelukkig kan je hier zelf ook veel aan veranderen, maar als je eenmaal body stress opgelopen hebt, dan heb je hulp van buitenaf nodig om deze weer los te laten.

Ik ben in April 2019 voor 5 maanden naar Zuid- Afrika gegaan om deze mooie techniek te leren. Dit was een gigantisch mooie ervaring die ik niet had willen missen. En ik ben zo blij dat ik het allermooiste vak van de wereld mag uitoefenen.

Wil je ook zien wat BSR voor jou kan betekenen? Geef je lichaam dan een kans en ga het ervaren. Krijg weer vertrouwen in je lijf! Het vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen is groter dan je denkt.


Maak nu een afspraak

Dit formulier vraagt om uw naam, telefoonnummer en e-mailadres zodat ik contact met u kan opnemen. De gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie mijn Privacyverklaring om te zien hoe ik met de gegevens omga.